VÄLJ PAKET
TALKTRIGGING™

Priserna är exklusive moms:

Test: Två filmer och två texter

Det ingår utan extra kostnad att vi skickar en länk till en fil på Dropbox, varifrån kunden kan ladda ned filmerna och texterna på sin dator och därifrån ladda upp dem på sin sida på Facebook. Det ingår även utan extra kostnad teknisk support och instruktioner om spridning. 

10 dagar på fakturan.

9000 kr

Prenumeration: Två texter och två filmer per månad

Det ingår utan extra kostnad att vi skickar länkar till filer på Dropbox, varifrån kunden kan ladda ned filmerna och texterna på sin dator och därifrån ladda upp dem på sina sida på Facebook. Det ingår även utan extra kostnad teknisk support och instruktioner om spridning.  

1 månads upppsägningstid/ingen bidningstid.

10 dagar på den första månadens faktura och leverans av det första paketet inom den tiden. Därefter en betalning senast den 27:e i varje månad och en leverans av ett paket innan det datumet. Om vi inte levererar en månad, så har kunden rätt att sluta betala. Exempel: Kunden startar prenumerationen 10 januari. Vi ska då leverera det första paketet med content senast 20 januari - och kunden ska betala 8000 kr ex moms till oss senast den 20 januari. Nästa paket ska levereras senast den 27 februari - och kunden ska betala faktura 2 på 8000 kr ex moms senast den 27 februari. Utifall vi inte har levererat paket 2 senast den 27 februari, så har kunden rätt att inte betala faktura 2. Om kunden säger upp prenumerationen innan sista januari via mail, så blir kundens sista faktura den som ska betalas senast den 27 februari.

 8000 kr/månad