Just nu bjuder vi på installationen för 19900 kr ex moms!
TALKTRIGGING™

Installationen av leadsmaskinen kostar 19900 kr ex moms. Detta ingår i installationen:


1. Vi vägleder dig i hur du gör oss till admin på ditt företags Facebook-sida och hur du skapar en sekretesspolicy, som du ska lägga på ditt företags hemsida. 

2. Vi skapar en profilvideo för ditt varumärke, som vi ska använda i den leadsgenererande annonsen på Facebook.

3. Vi intervjuar dig om ditt företags målgrupp och riktar annonsen till målgruppen. I detta läge får du även ge oss texten om ditt företags erbjudanden, som ska stå i annonsen, där det även ska stå att målgruppen genom att fylla i sina kontaktuppgifter och trycka på "submit", godkänner att ditt företag tar kontakt med den för att ge den erbjudandena via telefon eller mail.

4. Vi skapar en video till annonsen, som du får godkänna. 

5. Vi kopplar annonsens leadsformulär till vårt CRM-system.


Abonnemanget kan utgöras av att vi varje månad ger dig en utskrift  med kontaktuppgifter från de leads, som vårt system har genererat - eller att vårt system förutom detta automatiskt skickar erbjudanden via mail till kontakterna. Det första alternativet kostar 1990 kr ex moms per månad. Just nu bjuder vi på installationen, för att komma igång. Om du vill att vi lägger till att maila erbjudanden till de leads som vi genererar, så kostar det 990 kr ex moms extra per månad. Om du vill byta ut videon mot en ny som vi gör, så kostar det 2300 kr ex moms. Abonnemanget har ett års bindningstid och tre månaders uppsägningstid. Din budget för Facebook-annonseringen tillkommer.